Klinikk-Soleo AS

Utdanning og Behandlingssenter for dyr

Ramona Sierra kommer til Klinikk-Soleo 21/10-2011

Vi er så heldige, at Ramona Sierra og Inya L´orange kommer til Klinikk-Soleo for andre året på rad.
I år utvides kurset med en dag,fra fredag til søndag og vil også omfatte heste terapi !

Ramona Sierra:
Hestehvisker og terapeut fra Utah, USA. Hun er Araphoe/Pueblo indiander og har lang erfaring som healer og terapeut. Ramona bruker behandlings metoder med røtter i indiansk kultur og som deltager vil du få kunnskap om gammel indiansk medisin, tradisjonelle healing redskaper og teknikker samt personlig healing. Det vil bli lagt spesielt vekt på forbindelsen mellom menneskene og jordens hjerteslag.

Inya L´orange:                                                                                                                Fysoiterapeut med lang erfaring i behandling av både mennesker og dyr. Hun var en av grúnderne til fødsel i fokus, samt co-direktør og utvikler av School for Craniosacraltherapy i Spania og institutt for CST i Norge. I løpet av sin karriere, har Inya utviklet og undervist i både Equine and Dolphin assisted Therapyprograms og utviklet konseptet Subtle Energy as a Therapeutic instrument for terapeuter i Europa,Canada og USA.

 Hun har i mange år samarbeidet med Ramona Sierra, i Sierra Earthworks programmer. Inya underviser i craniosacral terapi, selvutvikling, ernergi arbeid, meditasjon, regresjon, ved siden av klinisk praksis.

Dette er mulighet for å få individuel behandling for mennesker og dyrene deres av RAMONA SIERRA, www.sierraearthworks.org og INYA L´ORANGE, www.craniosacral.no  

Dato: 21.10.2011

Tid: Kl. 11:00-18:00

Sted: Klinikk-Soleo, Sneltvedtvegen 383.

N 3719 Skien

KONTAKT:

Anniken Aaltvedt, anniken@aaltvedt.no

(+47) 928 00 202

Marie Tobiassen, marie@soleo.no

(+47) 913 23 295

Pris: Kr. 700,-

 

 

Posted in Uncategorized.

Add a comment